Wij zijn bereikbaar op:
06–40227895 - 06–52011856 of info@belger-kupers.nl
Volg ons ook op

Over ons

Belger-Kupers trainingen is een samenwerking tussen Robert Belger (BelgerCoaching) en Mark Kupers (Q-prs). Wij ontmoetten elkaar tijdens de NLP-Practitioner opleiding die we in 2015/2016 volgden. Dit bleek een bijzonder waardevolle opleiding te zijn. Het ontstaan van onderlinge verbinding, een bijzondere groepsdynamiek en persoonlijke verdieping tijdens deze opleiding hebben ons aangezet tot het Zelf willen begeleiden van teams in hun groei- en ontwikkelproces. Al tijdens de onze opleiding gaven wij onze eerste trainingen. De samenwerking beviel ons zo goed dat wij vanaf dat moment een hecht trainersduo zijn geworden. In 2016/2017 volgden we beiden ook de opleiding tot NLP Master Practitioner.

Lees meer over Robert

Lees meer over Mark 

Wij komen letterlijk uit verschillende werelden:
Robert Belger werkte ruim 15 jaar in diverse rollen, zoals toezichthouder, adviseur en teamleider, bij de overheid. Mark Kupers heeft 15 jaar ervaring als agent, senior en trainer in klantenservice en sales. Onze stijlen zijn zeer verschillend en juist op zo’n manier dat wij elkaar uitstekend aanvullen. Alles bij elkaar genomen onderscheiden wij ons door synergie, energie, afwisseling en persoonlijke aandacht. In de kern richten wij ons op het vergroten van de effectiviteit van individuen en teams. Neem een kijkje in ons trainingsaanbod.

Via de werkgever een introductie NLP mogen ervaren. Robert kan middels zijn gedegen ervaring goede uitleg geven, de vinger op de juiste plek leggen en je op een prettige wijze de diverse opdrachten laten ervaren. Vooral het ervaren van dingen geeft je het meeste mee. Aanrader voor beginners, maar ook zeker voor de gevorderden!’
Raymond Scholten