Wij zijn bereikbaar op:
06–40227895 - 06–52011856 of info@belger-kupers.nl
Volg ons ook op

Over Robert Belger

Ruim vijftien jaar werkte ik als toezichthouder, adviseur en teamleider binnen toezicht en handhaving bij de provincie Utrecht. In die periode leerde ik enorm veel over mijzelf, anderen, organisatiedynamiek  en onderlinge interactie. Als teamleider merkte ik dat vooral de menselijke kant van het leidinggeven mij enorm veel energie en voldoening bracht. Ik kon echt iets betekenen en doen voor mijn mensen, ik kon ze verder helpen. Deze periode zette mij definitief op het ‘ik wil trainer/coach worden’ spoor. Ik heb daar met hart en ziel voor gekozen en nu is mijn passie mijn beroep geworden.

Sinds 2015 is mijn bedrijf BelgerCoaching een feit. In 2016 kwam daar een samenwerking in Belger-Kupers Trainingen bij. De energie en inspiratie die ik krijg, in mijn rol van  coach of trainer, zet ik om in onverdeelde aandacht, creativiteit en passie die ik richt op het ontwikkelproces van de ander(en).

We zijn als OR dik tevreden over de teamondersteuning van Robert Belger. Daarnaast hebben we wat ondericht gekregen in NLP wat voor alle leden van onze OR een echte eye-opener was. Dit was zeker niet de laatste keer. Bedankt Robert voor deze te gekke dagen’  – Han van Egmond (voorzitter OR)

Waarom?

Ik zie het als mijn missie om mijn levenservaring in te zetten om anderen te helpen hun passie en missie te ontdekken, hun creativiteit aan te boren en praktische stappen te zetten om een gelukkig leven te kunnen leiden. Waarom deze missie? Mijn leven kende hoge pieken en diepe dalen. ‘Your problem is your gift’  stelt Anthony Robbins niet voor niets in de inspirerende film ‘I’m not your Guru’.
Terugkijkend durf ik inderdaad te stellen dat de moeilijkste momenten uit mijn leven uiteindelijk het meest waardevol zijn gebleken. Ze hebben me aangezet tot nadenken en reflecteren over mijn handelen en brachten me in beweging. Ik ontdekte mijn echte missie: ik wil andere mensen helpen zich te wapenen tegen ellende en rottigheid door hun persoonlijke groei en ontwikkeling te faciliteren. Dankzij de inzichten vanuit NLP ben ik als persoon warmer, completer en liefdevoller geworden.

Trainingsruimte Restaurant De Bosrand Belger-Kupers

Bij alles wat ik doe in mijn coaching en training ga ik uit van jouw ongekende vermogens en ontwikkelpotentieel. Ik geloof in persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt mij om samen met jou het beste van jezelf naar boven te halen. Tijdens mijn opleidingen in de afgelopen jaren ben ik ‘gegrepen’ door NLP. Deze machtige verandermethodiek bracht mij rust, balans en kracht. Ik zie het nu dan ook als mijn missie om NLP voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doe ik met behulp van coaching, trainingen en workshops. Zo draag ik bij aan het vergroten van jouw zelfbewustzijn, authenticiteit en effectiviteit en maken we samen de wereld net een beetje mooier!

‘Ik heb van Robert een training “coachvaardigheden” gehad. Veel geleerd over mezelf maar juist ook over hoe je startende medewerkers goed kan coachen om hun werk uit te voeren. Robert heeft een ruime ervaring en heeft kennis van zaken’  – Jeroen van Drunen