Wij zijn bereikbaar op:
06–40227895 - 06–52011856 of info@belger-kupers.nl
Volg ons ook op

Hieronder lees je een overzicht van de teamtrainingen die wij momenteel aanbieden. Omdat wij ons richten op teams en het stimuleren van hun groei en ontwikkeling verzorgen wij de onderstaande teamtrainingen intern of op locatie. Als je wilt dat wij de locatie regelen is dat natuurlijk ook mogelijk. Indien je interesse hebt voor één van onze trainingen kun je ons bellen, mailen en in gesprek met ons gaan. Wij komen graag langs om te bespreken hoe wij jou en je team zo goed mogelijk kunnen helpen!


2-daagse NLP-training (11/12 oktober 2018)

Het Onbewuste op TafelKennismaken met NLP doe je tijdens deze 2-daagse training. In twee dagen ervaar je veel aspecten van NLP. Deze aspecten zijn praktisch en snel vertaalbaar naar jouw dagelijkse praktijk. Hierbij ondersteunen we je met de toegankelijke principes en werkvormen van NLP. Uiteindelijk is alles gericht op makkelijkere en effectievere interactie en communicatie met je omgeving.

Lees meer


Teamtraining ‘Effectief Communiceren met NLP’

NLPDeze training is speciaal ontwikkeld voor teams. In deze training krijg je primair inzicht in jouw manier van communiceren en maak je op laagdrempelige wijze kennis NLP. De ondersteunende werkvormen geven een impuls aan de teambinding. Door een mix van theorie en praktijk gaan leren en ervaren hand in hand.

Wil jij en je team makkelijker en effectiever communiceren? Dan is dit de juiste training voor jouw team!

Lees meer


Teamtraining ‘Effectief Feedback geven’

Vind jij het lastig om je collega’s op een goede manier aan te spreken? Vind je het ook lastig om kritiek te ontvangen? We leren je op een goede manier feedback geven. Dit betekent dat we ons richten op de persoon, de relatie en het gedrag. Goed feedback kunnen geven helpt de sfeer in teams goed houden en het team te blijven ontwikkelen.

Wil jij en je team een prettigere aanspreekcultuur? Dan is dit de juiste training voor jouw team!

Lees meer


Teamtraining ‘Klantgericht Communiceren’

Kan het klantvriendelijker? Voor teams die hun klantgerichtheid en klanttevredenheid willen vergroten. In deze training krijg je inzicht in wat klanten WEL willen en hoe je daarachter komt. Ondersteund door een unieke vijf stappen methodiek helpen we je op weg naar optimale klanttevredenheid.

Wil jij en je team een grotere klanttevredenheid en meer omzet? Dan is dit de juiste training voor jouw team.

Lees meer


Teamtraining ‘Verbeter de Teamspirit’

Voor teams die wel een oppepper kunnen gebruiken! Zoals wij het zien is de onderlinge relatie (sfeer, veiligheid ed.) in teams bepalend voor het succes van het team. Wij helpen je eerst naar ‘binnen’ te kijken waardoor je beter naar ‘buiten’ kunt kijken. Als je begrijpt hoe je zelf in elkaar steekt kun anderen pas beter te begrijpen.

Wil jij en je team een betere onderlinge relatie, sfeer en werkplezier? Dan is dit de juiste training voor jouw team.

Lees meer


GGD ZW Belger-Kupers‘Ik heb een uitstekende training gevolgd van Robert en Mark over de basisbeginselen van NLP. Het was een goede combinatie van theorie, praktische toepassing en het werd gebracht met veel enthousiasme’  – Bart van den Bosch

 

‘Het was een eye-opener om te zien hoe snel muren op je pad omgehaald kunnen worden. Negatieve overtuigingen en ervaringen die belemmerend werken kunnen snel uit de weg geruimd worden. Dit geeft hoop en blijheid voor de toekomst. Bedankt!’  – Stefanie Haverkamp

 

‘Ik heb echt ontzettend veel aan de training Effectief Communiceren met NLP gehad. Het was een mooie kennismaking met NLP’  – Carolien van Lawick